preskočiť na hlavný text

1643

Príčina

V jednej alebo viacerých kazetách s atramentom v tlačiarni klesla hladina atramentu po čiaru dolného limitu zobrazenú na kazete s atramentom.

Postup nápravy

Akcia, ktorú by ste mali vykonať na obnovenie prevádzky tlačiarne, závisí od toho, ktoré funkcie tlačiarne plánujete používať.

1. Ak chcete TLAČIŤ alebo KOPÍROVAŤ

Doplňte do každej kazety s atramentom, v ktorej klesla hladina atramentu po čiaru dolného limitu, atrament príslušnej farby po úroveň označenú v kazete s atramentom jednou bodkou.

Keď tlačiareň signalizuje, že je potrebné doplniť atrament do kazety s atramentom, v kazete s atramentom je ešte stále určité množstvo atramentu. Odhadované počty vytlačených strán z fliaš s atramentom nezahŕňajú toto zvyšné množstvo atramentu.

Opätovné naplnenie kazety s atramentom po čiaru horného limitu, ktorá je znázornená na kazete s atramentom, zlepší presnosť zisťovania úrovne zostávajúceho atramentu.

2. Ak chcete SKENOVAŤ alebo FAXOVAŤ

Ak tlačiareň signalizuje, že hladina atramentu v jednej alebo viacerých kazetách s atramentom klesla po čiaru dolného limitu znázornenú na kazete s atramentom, no rozhodnete sa, že do kazety s atramentom nedoplníte atrament, mali by ste vykonať jeden z týchto krokov:

(a) Ak chcete skenovať (alebo faxovať, ak je tlačiareň vybavená aj touto funkciou) pomocou ovládacieho panela tlačiarne, stlačte tlačidlo Stop na tlačiarni.

ALEBO

(b) Použite na skenovanie alebo faxovanie externé zariadenie ako napríklad počítač, smartfón alebo tablet s príslušným aplikačným softvérom.